Rezervimet

Na shkruani

Ju lutemi të paraqisni detajet e rezervimit dhe ne do t'ju kontaktojmë për të konfirmuar rezervimin tuaj.

Rezervoni me telefon

Ne pranojme rezervime për dreka dhe darka. Për të bërë rezervimin, ju lutemi na thirni në +383 44 134 073 gjdo ditë, nga e Hëna në të Dielën.

Organizime biznesore dhe evente

Jemi të nderuar që t'ju shërbejmë një ditë të veçantë, të mrekullueshme në jetën tuaj, siç janë festat e ditëlindjes, dasmat, konferencat ose takimet me miqtë.