Mirësevini në

Hotel Planeti

Dhoma të ndryshme

me standarde të larta

Ambient familjar

rehati dhe komoditet

Hotel Planet

Hotel Planet është një hotel familjar në të cilin modernja dhe tradicionalja janë së bashku. Antikiteti dhe thesaret fantastike dallohen në modelet e ndryshme te dhomave tone.

DHOMAT

Dhoma Standarde

Dhoma Twins

Suita

Rezervoni

Please submit your reservation detail & We'll contact you to confirm your booking

Rezervoni me telefon

Ne pranojme rezervime për dhomat e hotelit. Për të bërë rezervimin, ju lutemi na thirni në +383 44 134 073 gjdo ditë, nga e Hëna në të Dielën.

Organizime biznesore dhe evente

Jemi të nderuar që t'ju shërbejmë një ditë të veçantë, të mrekullueshme në jetën tuaj, siç janë festat e ditëlindjes, dasmat, konferencat ose takimet me miqtë.