Mirësevini në

Resort Planet

Salla unike

për eventet e juaja

Ambient modern

rehati dhe komoditet

Eventet

Planet Event është një ambient familjar në të cilin modernja dhe tradicionalja janë së bashku. Antikiteti dhe thesaret fantastike dallohen në modelet e ndryshme te sallave tona.

SALLAT

Salla Standarde

Salla Hotelit

Salla Konferencave

Rezervoni

Please submit your reservation detail & We'll contact you to confirm your booking

Rezervoni me telefon

Ne pranojme rezervime për sallat tona. Për të bërë rezervimin, ju lutemi na thirni në +383 44 134 073 gjdo ditë, nga e Hëna në të Dielën.

Organizime biznesore dhe evente

Jemi të nderuar që t'ju shërbejmë një ditë të veçantë, të mrekullueshme në jetën tuaj, siç janë festat e ditëlindjes, dasmat, konferencat ose takimet me miqtë.