PLANET RESORT

+377 (0) 44/ 134 073 | +377 (0) 44/ 501 700 info@planet-gjilan.com

Menu

Rreth Nesh

Historiku rreth Resort Planetit


Kompleksi Planet gjendet në kilometrin e 7 të magjistrales Gjilan-Bujanoc,
ndërsa nga aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës 62km.

Kompleksi Planet është tepër i veqantë nga natyra, gjendet i rrethuar me një
botë të mrekullueshme bimore dhe shtazore, që u ofron një pushim dhe relaksim të qetë.

Resort Planet ofron:
– Hotel me kualitet evropian
– Sallë për ahengje deri 400 ulëse (brenda dhe jashtë)
– Kopsht zologjik
– Shtaza për shëtitje
– Vend pikniku Kamping
– Pistë për helikopter etj.