Rreth nesh

Historiku

Kompleksi Planet gjendet në kilometrin e 7 të magjistrales Gjilan-Bujanoc, ndërsa nga aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës 62km. Kompleksi Planet është tepër i veqantë nga natyra, gjendet i rrethuar me një botë të mrekullueshme bimore dhe shtazore, që u ofron një pushim dhe relaksim të qetë.
Resort Planet ofron:
– Hotel me kualitet evropian
– Sallë për ahengje deri 400 ulëse (brenda dhe jashtë)
– Kopsht zologjik
– Shtaza për shëtitje
– Vend pikniku Kamping
– Pistë për helikopter etj.

350

Vizitor ditore

100.000

Klient te kënaqur

250

Ushqime ditore

100

Evente vjetore

Përjetoni menyn tonë, shijoni gatimin e tyre në mënyrën më profesionale të mundur.

Restaurant Planet

Ambient unik, i gërshetuar nga kultura të ndryshme për t'iu bërë të ndjeheni rehat në natën më të bukur të jetës suaj.

Planet Event