PLANET RESORT

+377 (0) 44/ 134 073 | +377 (0) 44/ 501 700 info@planet-gjilan.com

Menu

Recent Works


Restauranti
Salla për Ahengje

Residence Planet është përjetim i veçant, i vendosur në periferi të qytetit të Gjilanit me konkretisht në Magjistralen Gjilan-Bujanoc, në kilometrin e shtatë. 52 shtëpitë janë të madhësisë prej 178m2 duke përfshirë taracën, të ndara në oborrë me nga 3 ari (përfshirë garazhen dhe parkingjet për musafir), enterier të shkëlqyer me sallon afër 58m2, kuzhinë e hapur, 3 dhoma gjumi dhe 2 banjo.

Hoteli
Empty section.
Parku
Empty section.
Residenca

Residence Planet është përjetim i veçant, i vendosur në periferi të qytetit të Gjilanit me konkretisht në Magjistralen Gjilan-Bujanoc, në kilometrin e shtatë. 52 shtëpitë janë të madhësisë prej 178m2 duke përfshirë taracën, të ndara në oborrë me nga 3 ari (përfshirë garazhen dhe parkingjet për musafir), enterier të shkëlqyer me sallon afër 58m2, kuzhinë e hapur, 3 dhoma gjumi dhe 2 banjo.